top of page

Maak je op voor een liefdevolle afsluiting van 2023 en een knallende start van 2024!

Het jaar zit er bijna op. Het was waarschijnlijk een druk jaar waarin je van hot naar her hebt gerend. Door deze drukte heb je misschien niet veel tijd gehad om na te denken over jouw persoonlijke ontwikkeling en de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.
 

Met grote plezier zie ik uit naar deze masterclass om samen met je te verbinden. Door middel van een prachtige meditatie gaan we liefdevol terugkijken op het jaar en ga je schrijven wat je van 2023 hebt geleerd. Je gaat je angsten omzetten in moed en zelfvertrouwen.

Dit gaat je helpen om in 2024 de stappen te zetten die je voor jezelf wilt zetten.

“The best way to predict the future is to create it.”

Dit is jouw kans om 2024 krachtig te starten en jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Wat leer je tijdens deze Masterclass?

Je zet je angsten om tot wijze lessen. 

Je ontdekt de waarde van boosheid en voelt wat het je wilt vertellen.

Je ontdekt wat je niet meer wilt voor jezelf. 

Je reflecteert liefdevol op je afgelopen jaar en ziet jouw groei. 

​Je ziet de waarde van gebeurtenissen in 2023 voor jezelf. 

Je leert prioriteiten stellen. Wat is nu echt belangrijk in jouw leven?

Je zet jezelf op nummer 1, want je start jouw 2024 bewust en liefdevol waarmee je jezelf een belangrijk signaal geeft voor de rest van het jaar!!!

Yvet83.jpg

Voor wie is
deze
masterclass
waardevol?

Is echt iets voor jou, als jouw innerlijke groei en ontwikkeling een ereplaats in jouw hart hebben. Of je nu wilt ontdekken wie je bent, wat je verlangt, of welke stappen je mag gaan zetten om jouw levenspad te vervolgen, deze masterclass gaat je inspireren.

Waarom deze masterclass?
 

In terugkijken zitten lessen en in vooruit kijken ligt creatie. Zo koester ik al jaren deze manier, om liefdevol op een jaar terug te kijken en inmiddels heb ik een mooi ritueel ontwikkeld om deze afsluiting te volbrengen.

De ritueel dient als een spiegel om het jaar te overzien, zonder vast te blijven zitten in gebeurtenissen of angsten.

Ik zie het juist als leermomenten, door terug te kijken en te voelen wat nodig is om het nieuwe jaar anders aan te pakken. Hierdoor leef ik bewuster en weet ik wat belangrijk voor mij is. Mijn aandacht gaat bewust naar de dingen die waardevol voor mij zijn, en dat is een magisch geschenk.

Ik geef je een transformerende tool om je angst om te zetten in daadkracht en zelfvertrouwen. Zo ga jij de stappen zetten die jij voor jezelf wilt in 2024!

  Yvet81.jpg
  Yvet96.jpg

  Wat wil jij voor jezelf in 2024? 

  Doe mee met deze prachtige masterclass

  Met grote plezier zie ik uit naar deze masterclass om samen met je te verbinden. Door middel van een prachtige meditatie gaan we liefdevol terugkijken op 2023 en ga je schrijven wat je van 2023 hebt geleerd. Je gaat je angsten omzetten in moed en zelfvertrouwen. Dit gaat je helpen om in 2024 de stappen te zetten die je voor jezelf wilt zetten.

  Laat de avond van maandag 18 december van 20:00 uur tot 21:30 uur fonkelen in je agenda. Verzekerd van een stralende start van 2024, gun jezelf het mooiste geschenk dat er is. Sluit het jaar 2023 liefdevol af en plaats jezelf op een welverdiende eerste plek. Koop vandaag nog jouw ticket voor slechts € 44,00 euro. 

  bottom of page