top of page
DSC_7504.jpg

Let's connect

Een kwetsbaar verhaal, een open en eerlijk gesprek of een mooie ervaring die iemand met je deelt. Het raakt je, je voelt herkenning, verbinding met de ander en vaak en onbewust ontstaan er zo nieuwe inzichten. 

Voor mij is er niks mooiers dan inspireren en verbinden. Ik vind het geweldig om nieuwe inzichten op te schrijven en met je te delen.
Dit  doe ik via verschillende kanalen waar ik liefdevol deze inspiratie met je deel. Op welke manier mag je zelf aanvoelen, maar ik vind het geweldig om met je te connecten! 

 

  • Je kan mij volgen op Instagram: Ik deel hier mijn way of life met je: de momenten op mijn yogamat, meditaties en dagelijkse journaling en de inzichten uit deze me-time momenten. 

  • Ik stuur je regelmatig liefdevolle inspiratie in je mailbox. In deze inspiratiemail neem ik je liefdevol mee in mijn leven, inzichten en deel ik waardevolle lessen met je. 

  • Je kan mijn gratis meditatie luisteren deze brengt je direct terug bij jezelf in rust en ontspanning. 

  • Wil je iets met mij delen, heb je een vraag of interesse in de retraite?  
    Klik dan hier en laat een bericht achter, dan hoor je mij snel! 

    Liefs, 

102A6849-2.jpg

Ontvang Liefdevolle Inspiratie
De inspiratiebrief gaat over persoonlijke groei, zelfliefde en alles wat er maar door mij heen wil stromen om met je te delen. 

Leuk om via deze weg met elkaar in contact te zijn!

Kom tot rust en ontspan met deze korte meditatie

Deze mediatie is een mini-retraite waarbij jij jouw adem gebruikt om ruimte te creëren in jezelf en jouw lichaam. Laat los wat je niet meer nodig hebt!

Yvette Retraite6.jpg

Stel je vraag

Vul het formulier zo volledig mogelijk in

Nederland

Rietbaan 23

2908 LP Capelle aan den IJssel

Nederland

Ibiza

Santa Maria

07849 Santa Eulària des Riu

Illes Balears, Espania

bottom of page