top of page

Lees wat anderen over de retraites op Ibiza zeggen

Yvette Retraite104 kopie.jpg

Ibiza was een cadeautje aan mezelf om dingen te verwerken en het een plekje te geven. Yvette heeft het voor ons zo bijzonder gemaakt met prachtige workshops, de locatie en de vrouwen bij elkaar gevoegd die zo perfect bij elkaar passen. Ik heb weer leren voelen waar ik mezelf kwijt was. Heel dankbaar voor deze bijzondere lieve vrouw.

Sandra van Horik

Johanna Oosterbaan

Deze lente dompelde ik mij onder in een werkelijk magische retraite met nog 10 vrouwen, met elkaar verbonden door een liefdevolle, krachtige en deskundige vrouw, Yvette. Wat voelde ik me welkom, gezien en bekrachtigd door haar. Yvette had veel persoonlijke aandacht voor elk van de vrouwen en voelde precies aan wat elk van ons nodig had. De prachtige locatie, het heerlijke eten, het veelzijdige programma... alles was 10+! Ik ben vrolijk, uitgerust en toegerust teruggekomen. Deze retraite heeft ertoe bijgedragen dat niets me meer tegenhoudt om mijn zo gewilde podium te pakken en mijn missie te verspreiden. Grote aanrader dus, deze retraite van Yvette!

"Durf uit je comfortzone te stappen" - Jeanette

Naast de coaching die ik bij Yvette volg was het retreat voor mij een moment om weer extra de verbinding met mijzelf aan te gaan en daarin een verdieping te zoeken. 

Het retreat was heel liefdevol, verbindend, warm, leerzaam en veilig. Er was een fijne balans tussen doen en rusten. Yvette weet altijd de juiste vragen te stellen, je op een prettige en liefdevolle manier naar jezelf te laten kijken waardoor ik als mens ontzettend ben gegroeid en nog steeds groei. 
Veel van haar wijsheden zijn ankers in zowel mijn privé- als professionele leven. Bedankt lieve Yvette voor het retreat, dit is voor mij een week om nooit meer te vergeten.

Amber Brouwer

Cynthia van Soest

en voelde me echt gezien. Er was een hele mooie verbinding met de andere vrouwen. Alles klopte en het eten was heerlijk. Heb wel even moeten landen toen ik weer thuis was maar je krijgt zoveel handvatten mee wat je thuis ook kan toepassen. Het was echt een cadeautje aan mezelf en ik gun iedereen dit!

Dank je wel lieve Yvette voor deze mooie ervaring die ik nooit zal vergeten💞

"Yvette wil ik echt bedanken" - Esther

Yvette Retraite107.jpg

Lieve Yvette, dankjewel voor het telefoongesprek, want daardoor heb ik mijzelf één van de mooiste cadeaus ooit mogen geven: mee gaan op avontuur met mijzelf. Het avontuur was confronterend, oncomfortabel, intens en emotioneel. Maar precies wat ik nodig had om te kunnen groeien als mens. 

Dankjewel Yvette voor het begeleiden van deze prachtige reis. Ik ben je zo dankbaar en gun dit cadeau aan iedereen.

Romy Noordzij

bottom of page