top of page

Ibiza Retraite

Mei 2024

Nog 1 
plek

22 mei tot en met 27 mei 2024

Deze retraite op Ibiza is helemaal voor jou, wanneer jij altijd al een keer een prachtige, luxe en all-inclusive retraite hebt willen maken waar persoonlijke groei en ontwikkeling voorop staan. Dit is de reis van je leven, helemaal voor jezelf! 

Deze life-changing retraite is een ultieme mix van heerlijke yoga, wellness, persoonlijke aandacht, een magische locatie, geweldig eten van een prive chefkok en alle ruimte voor jezelf om weer helemaal op te laden.

 

 • Merk jij al een tijd dat je behoefte hebt aan rust, diepere verbinding met jezelf, nieuwe inzichten en het doorbreken van negatieve overtuigingen?

 • Voel jij dat je wilt groeien, wilt verbinden en ontwikkelingen in een veilige omgeving in contact met gelijkgestemden?


Verandering komt wanneer jij uit je comfortzone komt en alles in jouw leven even mag losalten. Je stapt in een nieuwe omgeving én daar ontstaat alle ruimte voor jezelf. 

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om te ontdekken wie je bent en deel mijn persoonlijke verhaal met je en ook waarom ik met zoveel liefde deze retraites organiseer.   

Liefs, 

Yvette Retraite22 kopie.jpg

Boek nu de laatste plek
Het laatste bed in een gedeelde slaapkamer en eigen badkamer op de gang

1.999,= 

Laatste
plek 

Yvette Retraite12.jpg

Voor wie is deze retraite op Ibiza?

Misschien herken je jezelf in deze punten

 •  Je zin hebt om op een prachtige reis te gaan waar alles helemaal voor je is verzorgd en je weet dat je volledig tot rust gaat komen!
   

 • Je merkt dat je behoefte hebt aan persoonlijke groei en ontwikkeling!
   

 • Je nieuwe inzichten wilt krijgen in een veilige omgeving waar er alle ruimte is om jezelf te zijn. 
   

 • Je wilt verbinden met een prachtige groep vrouwen waar echte diepgaande connecties ontstaan van hart tot hart.
   

 • Je als drukke vrouw vaak vele ballen tegelijk in de lucht moet houden en voor iedereen zorgt maar jezelf vaak vergeet.
   

 • Je voelt dat je even op bent en nieuwe handvatten kan gebruiken voor jezelf.

"Het retreat was heel liefdevol, verbindend, warm, leerzaam en veilig. Er was een fijne balans tussen doen en rusten. Yvette weet altijd de juiste vragen te stellen, je op een prettige en liefdevolle manier naar jezelf te laten kijken waardoor ik als mens ontzettend ben gegroeid en nog steeds groei." 

- Amber Brouwer

Wat houdt een retraite bij ons in?

Naast de yoga is er voldoende vrije tijd om van het magische eiland te genieten, een boek te lezen aan het zwembad, of om naar één van de vele mooie stranden te gaan. Laat je verwennen door heerlijke maaltijden van onze prive kok! Dit is een retraite met veel persoonlijke aandacht en liefdevolle support. De retraites zijn tot in de puntjes verzorgd. 


Inclusief:

 • Overnachten in een luxe villa op Ibiza met een heerlijk zwembad (privé kamer of gedeelde kamer).

 • Yoga-sessies, meditatie-lessen, krachtige workshops over Zelfliefde om een shift te maken in je persoonlijke groei en ontwikkeling, en persoonlijke coaching.

 • Een feest-avond vol verbinding, dans, en een prachtige vrouwencirkel 

 • Veel ruimte en tijd voor jezelf om weer helemaal op te laden

 • Er is een privé chefkok aanwezig die voor je kookt. Alle maaltijden en diverse tussendoortjes zijn inbegrepen. Maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. 

 • Thee, water en fruit de hele dag door,  smoothie in de middag.

 • Je bed is voor je opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar.

 

Exclusief:

 • Vliegticket

 • Annulerings- en reisverzekering

 • Autohuur


Optioneel:

 • Verzorgen transfer

 • Mogelijkheid voor het bijboeken van een bijzondere massage

Let op: Yoga- en/of meditatie-ervaring is absoluut niet nodig. 

finca zijkant.jpg

Ga je met ons mee?

Geef jezelf deze Retraite op Ibiza cadeau en stap in het avontuur. Geniet van het idyllische eiland en laat je volledig verzorgen op deze spirituele reis van persoonlijke groei en ontwikkeling.

 • Wat moet ik zelf nog regelen?
  Je moet zelf je vlucht regelen. Wij vliegen zelf altijd via Transavia. Dit zijn directe vluchten, vaak de goedkoopste en zij vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Vaak sluiten deze vluchten goed aan op de retraite. We brengen je in contact met de andere deelnemers met dezelfde vlucht. Leuk elkaar al in Nederland te ontmoeten. Wij kunnen je helpen met het regelen van de transfer. De locatie bevindt zich slecht 15-20 minuten van de luchthaven. Daarnaast heb je alleen nog een reis- en annuleringsverzekering nodig.
 • Gaat de retraite altijd door?
  Bij onze retraites geldt het vereiste van een minimum aantal deelnemers, beneden welk aantal de reis niet kan worden uitgevoerd. Bij onvoldoende deelname is de uiterlijke datum van annulering 14 dagen voor vertrek. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden gehaald dan zullen wij altijd proberen alsnog de reis in een andere vorm of een andere periode uit te voeren om teleurstellingen te voorkomen. Bij annulering vanuit de aanbieder, krijg je het volledig betaalde bedrag teruggestort.
 • Hoe werkt het reserveren en betalen?
  Na het kennismakingsgesprek en nadat je je keuze voor een kamer hebt gemaakt, sturen wij je een factuur. We reserveren de kamer voor een periode van 5 dagen. Zodra we de betaling hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging en is je deelname aan de retraite definitief. Je bed staat dan voor je klaar wanneer de retraite begint. Vanaf dat moment heb je een prachtige reis om naar uit te kijken.
 • Wat moet ik meenemen?
  We adviseren altijd om vooral veel laagjes kleding mee te nemen. In het voor- en naseizoen is het vaak overdag nog heerlijk weer en kan het s'avonds afkoelen. Het is dan fijn als je verschillende lagen kleding over elkaar kan doen. Daarnaast vooral kleding die lekker zit en waar je je vrij in kan bewegen tijdens de yoga en meditatie. Dit kan sportkleding zijn of juist luchtige kleding. Een omslagdoek voor tijdens de ochtenden kan fijn zijn om om je heen te slaan.
 • Komen de meeste deelnemers alleen of samen?
  Het merendeel van de deelnemers komt alleen, je komt immers voor jezelf. Uiteraard kun je ook samen met een vriend of vriendin boeken.
 • Wanneer kan ik mijn vliegreis boeken?
  Je kan je vlucht boeken wanneer wij een kennismakingsgesprek hebben gehad en beide ervaren dat we een klik hebben. Na de bevestigingsmail over jouw kamer naar keuze en deelname aan de retraite kan je jouw vlucht boeken.
 • Kan ik later aansluiten of eerder vertrekken?
  Dit kan in overleg met de organisatie. Later aansluiten niet. De dag zelf kan iedereen uiteraard wel op verschillende tijden arriveren. Eerder vertrekken is - in overleg - vaak wel mogelijk hoewel dit niet onze voorkeur heeft voor de groepsdynamiek.
Yvette Retraite58.jpg

Ja, ik heb interesse in de laatste plek en wil graag met je in contact komen.

Vul het formulier in en ik neem telefonisch contact met je op

bottom of page