top of page

Ibiza Retraite

Oud Zeer met Bram Bakker
21 juni tot en met 26 juni '24

Bram Bakker en Yvette Overbeeke organiseren samen, op het prachtige eiland Ibiza, Oud Zeer retraites. 

‘Oud zeer’ gaat over gevoel. Gevoel dat vaak verstopt zit, waar je niet zo gemakkelijk contact mee krijgt. De belangrijkste voorwaarden om die verbinding te maken: rust en ontspanning.
 

En waar lukt dat beter dan op Ibiza, met lieve mensen om je heen die dat ook willen. Die ook hun ‘oud zeer’ willen onderzoeken.

Wij geloven in een mix van veiligheid, warmte en een liefdevolle en zorgzame omgeving als de ideale vertrekpunten voor een leerzame reis naar binnen.

DSC_8404.jpg

Yvette Overbeeke & Bram Bakker

Retraite 'Oud Zeergeïnspireerd op het gelijknamige boek

Bram Bakker - Oud Zeer
102A6236_edited.jpg

Over Yvette Overbeeke

Yvette organiseert al jaren retraites op Ibiza. Inmiddels heeft zij honderden mensen mogen begeleiden tijdens deze prachtige reis naar binnen. Want dat is wat een retraite is: in een liefdevolle en veilige plek, afdalen in jezelf.

Ze wil graag verbinden met mensen, bijdragen aan het leven van anderen. Elke retraite weer ontdekt ze dat mensen zoveel meer met elkaar gemeen hebben dan zij zelf op het eerste gezicht denken.  Deze 'Oud Zeer' retraite is voor mensen die een laagje dieper willen kijken in jezelf. 

Over Bram Bakker

Bram schreef het boek 'Oud Zeer' en kijkt hiermee terug op zijn eigen leven en de oude en niet verwerkte pijn die dit soms lastige verleden met zich mee heeft gebracht.

Door de grote belangstelling, en vele aandacht, die het boek krijgt is het wel duidelijk dat veel mensen zich hierin herkennen, maar hoe ga je om met 'Oud Zeer'? Daar is deze retraite een prachtige verdieping op.  
 
Op de retraite gaat Bram je tijdens de workshops meenemen naar je gevoel en 'Oud Zeer'.

MG_2539-683x1024.jpg

Podcast

In onderstaande podcast vertellen Bram en ik wat wij samen voor ogen hebben met deze bijzondere retraite. We praten over Oud Zeer, bewustwording en voelen. De podcast kan je luisteren via deze link: Podcast: Een prachtig gesprek over Oud Zeer, voelen en de kracht van retraites om te helen.

Nog enkele plaatsen beschikbaar

Nu € 2999,= voor een gedeelde kamer met gedeelde badkamer
of
een gedeelde kamer met eigen badkamer
€ 3495,= 

DSC_7757-2.jpg

Voor wie is deze retraite op Ibiza?

Bram en ik organiseren deze retraite, omdat er nog veel mensen rondlopen met “Oud Zeer".

Dit Oud Zeer mag een plekje mag krijgen in jezelf. Uiteraard herkennen wij Oud Zeer en weten wij hoe dit je leven kan beïnvloeden, en vaak ben je hier niet eens van bewust. Soms heeft dit ook hele nadelige gevolgen en begrijp je zelf niet altijd waar dit toch vandaan komt.

Daarom is deze retraite voor de vrouwen én de mannen, die een laagje dieper willen gaan. Die willen ervaren hoe ze nog worden geleefd door Oud Zeer

Wanneer jij meegaat op deze retraite ga je ervaren dat jij na deze reis weer de touwtjes van jouw eigen leven in handen hebt. Je weet vanaf nu wie jij bent en wat je nodig hebt. 

"Het retreat was heel liefdevol, verbindend, warm, leerzaam en veilig. Er was een fijne balans tussen doen en rusten. Yvette weet altijd de juiste vragen te stellen, je op een prettige en liefdevolle manier naar jezelf te laten kijken waardoor ik als mens ontzettend ben gegroeid en nog steeds groei." 

- Amber Brouwer

Testimonials - Amber Brouwer

Wat houdt een retraite bij ons in?

Naast de yoga is er voldoende vrije tijd om van het magische eiland te genieten, een boek te lezen aan het zwembad, of om naar één van de vele mooie stranden te gaan. Laat je verwennen door heerlijke maaltijden van onze prive kok! Dit is een retraite met veel persoonlijke aandacht en liefdevolle support. De retraites zijn tot in de puntjes verzorgd. 


Inclusief:

 • Overnachten in een luxe villa op Ibiza met een heerlijk zwembad (privé kamer of gedeelde kamer).

 • Yoga-sessies, meditatie-lessen, krachtige workshops over 'Oud Zeer', een ijsbad challenge, en meer om een shift te maken in je persoonlijke groei en ontwikkeling, en persoonlijke coaching.

 • Veel ruimte en tijd voor jezelf om weer helemaal op te laden

 • Er is een privé chefkok aanwezig die voor je kookt. Alle maaltijden en diverse tussendoortjes zijn inbegrepen. Maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. 

 • Thee, water en fruit de hele dag door,  smoothie in de middag.

 • Je bed is voor je opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar.

 

Exclusief:

 • Vliegticket

 • Annulerings- en reisverzekering

 • Autohuur


Optioneel:

 • Verzorgen transfer

 • Mogelijkheid voor het bijboeken van een bijzondere massage

Let op: Yoga- en/of meditatie-ervaring is absoluut niet nodig. 

DSC_8425.jpg

Ga je met ons mee?

Geef jezelf deze Retraite 'Oud Zeer' op Ibiza cadeau en stap in het avontuur. Geniet van het idyllische eiland en laat je volledig verzorgen door ons op deze spirituele reis van persoonlijke groei en ontwikkeling.

 • Wat moet ik zelf nog regelen?
  Je moet zelf je vlucht regelen. Wij vliegen zelf altijd via Transavia. Dit zijn directe vluchten, vaak de goedkoopste en zij vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Vaak sluiten deze vluchten goed aan op de retraite. We brengen je in contact met de andere deelnemers met dezelfde vlucht. Leuk elkaar al in Nederland te ontmoeten. Wij kunnen je helpen met het regelen van de transfer. De locatie bevindt zich slecht 15-20 minuten van de luchthaven. Daarnaast heb je alleen nog een reis- en annuleringsverzekering nodig.
 • Gaat de retraite altijd door?
  Bij onze retraites geldt het vereiste van een minimum aantal deelnemers, beneden welk aantal de reis niet kan worden uitgevoerd. Bij onvoldoende deelname is de uiterlijke datum van annulering 14 dagen voor vertrek. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden gehaald dan zullen wij altijd proberen alsnog de reis in een andere vorm of een andere periode uit te voeren om teleurstellingen te voorkomen. Bij annulering vanuit de aanbieder, krijg je het volledig betaalde bedrag teruggestort.
 • Hoe werkt het reserveren en betalen?
  Na het kennismakingsgesprek en nadat je je keuze voor een kamer hebt gemaakt, sturen wij je een factuur. We reserveren de kamer voor een periode van 5 dagen. Zodra we de betaling hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging en is je deelname aan de retraite definitief. Je bed staat dan voor je klaar wanneer de retraite begint. Vanaf dat moment heb je een prachtige reis om naar uit te kijken.
 • Wat moet ik meenemen?
  We adviseren altijd om vooral veel laagjes kleding mee te nemen. In het voor- en naseizoen is het vaak overdag nog heerlijk weer en kan het s'avonds afkoelen. Het is dan fijn als je verschillende lagen kleding over elkaar kan doen. Daarnaast vooral kleding die lekker zit en waar je je vrij in kan bewegen tijdens de yoga en meditatie. Dit kan sportkleding zijn of juist luchtige kleding. Een omslagdoek voor tijdens de ochtenden kan fijn zijn om om je heen te slaan.
 • Komen de meeste deelnemers alleen of samen?
  Het merendeel van de deelnemers komt alleen, je komt immers voor jezelf. Uiteraard kun je ook samen met een vriend of vriendin boeken.
 • Wanneer kan ik mijn vliegreis boeken?
  Je kan je vlucht boeken wanneer wij een kennismakingsgesprek hebben gehad en beide ervaren dat we een klik hebben. Na de bevestigingsmail over jouw kamer naar keuze en deelname aan de retraite kan je jouw vlucht boeken.
 • Kan ik later aansluiten of eerder vertrekken?
  Dit kan in overleg met de organisatie. Later aansluiten niet. De dag zelf kan iedereen uiteraard wel op verschillende tijden arriveren. Eerder vertrekken is - in overleg - vaak wel mogelijk hoewel dit niet onze voorkeur heeft voor de groepsdynamiek.
Yvette Retraite58.jpg

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul het formulier zo volledig mogelijk in

bottom of page